Jouw onweerstaanbare merk, in één dag ontworpen.

Misschien heb jij geen weken de tijd om op jouw merk te wachten? Of is een langdurig merktraject nog niet haalbaar voor jouw budget?

Wat als je binnen één dag kan genieten van jouw vernieuwde branding? En dit ook nog eens voor een minimale inverstering? Dat doen we tijdens de Éclaire Brand Intensive.

Investering €995,- excl. btw
(€700,- korting op het complete branding pakket)

De voordeelen van de

Éclaire Brand Intensive

1

Jouw merk staat binnen één dag, dus je kan er meteen mee aan de slag!

2

Omdat we zo efficiënt werken verliezen we geen tijd.

3

Een samenwerking waar je jouw merk tot leven ziet komen

4

Een zachte prijs voor hoge kwaliteit.

Je vraagt je misschien af hoe we dit in één dag gaan doen? Normaal duurt het opzetten van een merk gemiddeld 4 tot 6 weken. Dit komt vooral omdat er veel tijd zit in het vooronderzoek en het wachten op feedback. Tijdens de Éclaire Brand Intensive nemen wij beide de focus om een dag lang aan jouw merk te werken, zodat we niet op elkaar hoeven te wachten.

Verder bereiden we ons natuurlijk goed voor. Één week voor de grote dag plannen we een onderzoek- en strategiesessie waarna ik aan de slag ga met het moodboard waar we jouw merk op gaan baseren. Zo kunnen we op de dag zelf meteen knallen en jouw prachtig merk opzetten.

Tijd voor een kopje thee

We beginnen altijd met een videogesprek waar we elkaar en jouw bedrijf beter leren kennen. We gaan op zoek naar wat jouw wensen zijn en kijken of we een match zijn. Is dit zo? Dan ontvang je een welkomspakket en plannen we alles in.

Het voorwerk

Voorafgaand ons gesprek mag je heerlijk wegscrollen op Pinterest om een board samen te stellen. Zo krijg ik een goed idee van waar je naar op zoek bent en wat jij mooi vindt.

Strategiesessie

We gaan een gezellige maar vooral leerzame strategiesessie houden waarbij we gaan kijken wat het verhaal van jouw merk is, wat jouw ideale doelgroep is en hoe we deze gaan bereiken. Daarbij kijken we ook naar jouw Pinterestboard.

Moodboard

Na onze sessie verwerk ik alles in een moodboard. Dit word de basis van jouw merk. Eventueel komt hier een feedbackronde na.

De grote dag

Tijd om je wekker te zetten. Om 8:00 beginnen we met een kick-off call waarna ik begin met de eerste ontwerpen van jouw nieuwe merk.

Tijd voor feedback

De concepten voor je logo zijn klaar. We gaan deze uitgebreid bespreken en ik voer eventuele aanpassingen meteen door. DaaStrna ga ik door met verdere uitwerking van je branding, waar we natuurlijk ook weer feedback rondes voor inlassen.

Klaar voor de lancering?

We zijn klaar! Je krijgt nu alle bestanden en ik leg je uit hoe je jouw merk in de praktijk gebruikt. Dit doen we ook weer via een videogesprek.

Dat smaakt naar meer

Wil jij je branding verder uitbreiden met bijvoorbeeld een website of drukwerk? We kunnen altijd een extra dag inplannen om samen nog meer voor elkaar te krijgen.

Download de 

Studio Guide

Benieuwd of de Éclaire Brand Intensive wat voor jou is?

Ben je al helemaal enthousiast om samen te werken? Of twijfel je juist nog een beetje? Laten we dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen om te zien of wij een match zijn.