Opzoek naar jouw verhaal

Verhalen maken ons tot wie we zijn en hoe we met anderen verbinden. Daarom doen merken met een ijzersterk verhaal het ook zo goed! Mensen voelen zich verbonden en willen een deel uitmaken van verhalen waar ze zich gehoord en gezien bij voelen.

Samen gaan wij op zoek naar het verhaal achter jouw merk en bekijken we hoe we deze strategisch vertalen naar ontwerpen zodat jouw ideale klant niets anders kan dan jouw dienst of product afnemen. Dit doe ik met een persoonlijke aanpak waar ik continue met je meedenk en we in nauw contact met elkaar samenwerken.

BRANDING

Het vinden van verhalen en het ontwerpen van merken die mensen iets laten voelen is mijn specialiteit. Dit gebeurd door een magische combinatie van typografie, strategisch design, prachtige kleuren en nog zo veel meer.

WEBDESIGN

Een merk tot leven laten komen op een pachtige website is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Maar naast een mooie site gaan we ook kijken hoe we de reis van jouw klanten zo fijn mogelijk maken, zodat ze overtuigd zijn van jouw merk en product of dienst. Daarnaast ontzorg ik je van alle technische aspecten zoals hosting, domeinregistratie en het opzetten van een mailbox.

Samen 1 dag intensief samenwerken aan jouw nieuwe branding? Ontdekt de Éclaire Brand Intensive

Éclaire Brand Intensive

Soms heb je niet het budget of weken de tijd om aan een merk te werken, maar wil je wel gewoon lekker starten. Het liefst met de volledige professionaliteit van een strategisch merk. Dat kan nu met branding in één dag. De volledige kwaliteit en service van een volledig branding pakket, maar voordeliger en sneller. Zo kan jij meteen aan de slag!

Let’s talk strategy

Een sterke fundering voor jouw merk is het belangrijkst om succes te bereiken. Voordat ik start met ontwerpen, beginnen we met een uitgebreid onderzoek en een strategieom zeker te zijn dat alle keuzes strategisch en impactvol zijn.

Veelgestelde vragen

BIEDT JE CUSTOM PAKKETTEN AAN?

Heb je niet precies gevonden wat je zoekt? Of ben je nog niet helemaal zeker van wat je nodig hebt? Misschien is een pakket op maat wat voor jou! Boek een oriëntatiegesprek en we gaan kijken welk pakket perfect bij jouw doelen past.

Boek een gratis orientatiegesprek

KAN IK EXTRA'S AAN DE PAKKETTEN TOEVOEGEN?

Jazeker! Hieronder zie je een seletie aan voorbeelden:

 • Visitekaartje
 • Bureauartikelen
 • Social media template kits
 • Flyer design & marketing design
 • Animatie of video editting

Webdesing extra’s:

 • E-commerce set-up
 • Extra pagina’s

Zoek je iets specifieks wat. hier niet tussen staat? Voel je vrij om contact op te nemen!

WERK JE MET BETALINGSTERMIJNEN?

Elk project is anders, daarom bied ik ook betalingstermijnen aan zodat de inverstering wat makkelijker voor je wordt. Normaal vraag ik een niet-terugvorderbaar bedrag van 50% om jouw plek te reserveren. De overige 50% wordt na afloop van het project gefactureerd. Maar ik sta zeker open voor andere termijnen. Heb je een ander betaalplan nodig, laat het mij weten!

IK HEB AL VERZORGDE BRANDING, KAN JE MIJN WEBSITE ONTWERPEN?

De meeste webdesign klanten zijn al door Éclaire’s merkontwerpproces geweest. Hierdoor kennen we het merk door en door. Maar als jij een goed overzicht hebt van jouw merk en strategie, sta ik natuurlijk open om jouw website te ontwerpen!

OP WELK PLATFORM BOUW JE WEBSITES?

Ik bouw websites voornamelijk in WordPress en Squarespace. Deze twee opties zijn namelijk makkelijk door jou te updaten nadat de website is opgeleverd. Wil je graag met een ander platform werken? Dan sta ik hier zeker voor open.

HOE ZIT HET MET WEBSITEHOSTING?

Dit ligt helemaal aan het project! Maar wanneer we voor een nieuwe WordPress website gaan, biedt ik mijn eigen hostingplatform aan om gebruik van te maken. Heb je al een WordPress site op een goed platform? Dan kunnen we daar natuurlijk op blijven werken!

 

WANNEER KUNNEN WE BEGINNEN?

Het liefst vandaag nog! Maar helaas kan het zijn dat ik momenteel ben volgeboekt. Neem even contact op om te weten wanneer ik aan jouw project zou kunnen beginnen.

ZIJN ER AANVULLENDE KOSTEN?

Naast de pakketten die ik aanbied, kunnen er eventuele kosten voorkomen die voor jouw rekening vallen:

 • Desktop en webfont licenties
 • Printkosten voor drukwerk
 • Afbeeldinglicenties
 • Website hosting
 • Domeinkosten
 • Third-party plugin kosten

Niet elk project heeft deze kosten. Mochten deze voor jou toch van toepassing zijn, dan laat ik je dat natuurlijk van ten voren weten! Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Hoe mag ik jou helpen?

Ben je al helemaal enthousiast om samen te werken? Of twijfel je juist nog een beetje? Laten we dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen om te zien of wij een match zijn.